Nya hundprylar, planer och mål

Som att jag inte har nog, kan man ju tycka.. men har beställt lite stabila snygga BLÅ koner.. De anlände igår tillsammans med en upphängningsring och ett kort med alla grenar, moment och koeffer 🙂

image

Nu väntar jag bara på ett till paket..  ett rallypaket!! 😀 Alla skyltar, skylthållare osv. Så att jag kan träna mer banor och så hemma. Mitt mål är att Chino ska erhålla mästarklass diplomet i år, vilket känns fullt möjligt. Med Elton hoppas jag minst att han ska fixa RLD A i år. Det blir massa träning när han kommer hem från sin resa i Norge.

Försöker hålla mig taggad inför tävlingssäsong och sommar trots allt jag går igenom med min kropp efter olyckan. Just nu har jag så ont i min nacke att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Just nu fixar jag typ ingenting.

Får se vad företagshälsovården kan göra för mig. Går iallafall regelbundet till en sjukgymnast. Även en massör 1g/månad, vilket visserligen känns för lite.
För mitt knä har jag äntligen fått en tid till en ortoped i luleå, i slutet på maj. Så vi får väl se vad som sägs. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.