Variation förnöjer! Aktiviteter med mina chihuahuor..

Idag satt jag och funderade över vad jag har gjort/provat på med mina chihuahuor…

I kursväg…
– Valpkurs
– Allmänlydnad
– Tävlingslydnad
– ”Rallyträffar”
Går faktiskt mer sällan kurser nu då jag har väldigt bra utbyte av information och socialt på annat sätt. Innan mina nuvarande hundar har jag även gått andra kurser och utövat andra aktiviteter med annan ras. Så jag bär förstås med mig kunskap även om jag ibland får ”tänka om”. Sen går jag förstås gärna kurs då och då iallafall 🙂

– Utställning
– Rallylydnad
– Lydnad
– Viltspår
– Personspår
– Sök
– Agility
– Freestyle
– Simning
– Dogparkour
– Klövjeväska
– ”Sök lekar”
– Cykling
– Mil-långa promenader

Elton (FI SE LV UCH RLD N F Rosackis He Is The Man) är ”trippel” utställningschampion, tävlar avancerad klass rallylydnad & Chino (RLD N F A Risbro’s Billy-Boy) har flera 3e pris i lydnadsklass 1 och tävlar mästarklass rallylydnad! Jag är en väldigt stolt matte till dessa 2 härliga killar!

Chino har även deltagit i en ”dragtävling”, barmarks motionsklass där man springer med hund framför. Fick en fin guldmedalj! 😉 Han var även med på bild i tidningen draghunden.

De är även med överallt, beroende på vad vi får för oss att göra. Skoterturer, båtturer, fiskeresor osv osv..

Har provat på väldigt mycket under dessa år! Det är superkul att prova på och få lite ”försmak”. Tyvärr är dygnen allt för korta för att hinna med allt man önskar! Om man ska komma någon vart så måste man tyvärr många gånger välja vad man ska sätta sitt största fokus på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.