21/6-14 Kirkenes NAT. Vilken dag!!

DSC_0468x DSC_0469 DSC_0543

DSC_0589xDSC_0591

DSC_0559Bäst i Gruppen!! 😀

DSC_0594DSC_0592
Best In Show-4!! 😀 <3

Jag svävar av lycka… WOW!! Vilken dag vi hade på den nationella utställningen längst uppe i Kirkenes, norra Norge! Vi hade verkligen inte tur med vädret då det regnade massor, blåste och var väldigt kallt! Sedan var domarna dessutom sena så de kom några timmar senare än beräknat. Vi tog på på oss så mycket kläder som möjligt och överlevde iallafall.. I efterhand gör det dåliga vädret mig bara ännu mer stolt och glad över min älskade lilla Elton!

FI SE LV UCH RLD N F Rosackis He Is The Man – blev Bästa hane m. CERT, BIR, BIG i en stor grupp och det slutade inte där…. han gick hela vägen upp till BIS-4!!!!
Elton showade verkligen och jobbade på så bra med mig hela vägen, en helt underbar känsla, en helt underbar hund! Han gjorde mig verkligen så stolt där han gick med sådan attityd, personlighet och självkänsla bland de stora hundarna.

Kritik: Utmärkt storlek och balans. Mycket vacker skalle. Något små öron. Fina ögon. Utmärkt hals. Stark rygg. Välutvecklad stabil kropp. Bra ben och tassar. Välburen svans. Mycket goda vinklar. Rör sig väl m. utmärkt resning. Vacker päls. Utmärkt temperament.

Stort tack till domare Paul Stanton, Sverige!!

och ja….. jag är fortfarande väldigt välklädd på bilderna. Regnet lättade till finalerna. Men det var ännu bara några fåtal grader och blåst.. och jag var väldigt frusen!! Så jag fick se ut som en skogsmulle bland alla de andra med stövlar, regnkläder och tjocka kläder även i finalen! Kanske de bringade tur!?

Stort grattis även till min vän och resekamrat Marielle som tog hem ett BIR från juniorklass och BIR, BIG & BIS-3 med sin precis fyllda, egenuppfödda, 4 månaders valp!! (Korthårig vorsteh)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.