Championat, tävlingar och funderingar

Idag slog det mig att Elton står för Internationellt Championat nu 🙂
Nu har det gått över ett år från hans första CACIB och han har redan 3st i 2 olika länder.
Så nu behöver han det sista i ett 3e land! Jag funderar till och från vart jag kan tänkas åka.
Vore kul att besöka lite nya länder 🙂

Under det senaste året har han också tagit sina titlar SE UCH FI UCH LV CH RLD N RLD F <3

Det Nordiska championatet ligger också och lockar på oss… Han var även retligt nära DK UCH i Danmark i början på Juni.
BH2 R-CERT & 2xBH4. Men förhoppningsvis ska jag väl kunna resa dit någon gång 🙂 Tack Linn för fin handling! Jag är väldigt tacksam för möjligheten då jag själv inte riktigt var på benen alls efter olyckan.

Jag hade stora förhoppningar på det Norska championatet under det senaste året. Men nu känns det mer avlägset än någonsin tidigare. Han har fått R-Cert på storcertet och varit retligt nära så många gånger. Men när det börjar handla mer om stor plånbok än att man har en riktigt fin hund så börjar jag undra vad det är för jäkla championat egentigen. Det känns verkligen som att Elton har förtjänat det många gånger om.. Så nu tänker jag mest att det kommer när det kommer.
Det blir iallafall ytterligare två INT resor till Norge i år. En lång och en kort! Sen får jag se när det blir igen 🙂

Utöver allt detta så focuserar vi ju också på de ”aktiva bitarna”. Igår var Elton supertaggad på träning och jag funderade faktiskt på hur jag har tänkt att jag ska kunna tävla med honom om en vecka!?!? Det lär bli kaos! :p Men den glädjen han hade över att få jobba var oslagbar!
Vi planerar även en del tid i spårskogen. Sen får vi se när jag känner mig manad att starta på prov.
Det är ganska stor brist på prov här uppe också. Vi tränar som allra bäst när vi har ett mål. 🙂

Utöver detta har Elton blivit pappa till sin 2a valpkull. Så nu har han totalt 3 fina pojkar efter sig <3 Tyvärr ville inte tikvalpen i kull 2 se världens ljus.. Jag är väldigt glad i dessa små sötnosar och hoppas på att få träffa dem alla snart igen! För att inte avslöja för mycket så väntas det snart kanske några fler småttingar! <3 Väldigt spännande!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.