Elton träffade lilla Messi

Under en av våra sista dagar på semestern så åkte jag och Elton förbi en av hans 4 månaders söner ”Messi” (Little Miss Sunshine’s Tiger Lou) <3

Han och Elton fick träffa varandra för första gången.. och jag måste säga att de verkligen betedde sig som far och son 😉 Roligt nog! Messi for efter Elton som om han vore hans största idol! Elton var bara snäll och lät den där lilla ungen fara efter honom och pussa på honom. Han for verkligen överallt och var såå underlägsen, men hade så fint hundspråk! En superhälig kille med en massa fart och ett härligt temperament. Tuff, orädd, sprallig och väldigt trevlig. <3

Fler bilder kommer när jag har en dator som inte krånglar hela tiden… Min nya dator är inte särskilt uppskattad…

Messis mamma är ”Alice” (Alaska Snowstar’s Caramel Crisp)

1 kommentar

  1. Fina bilder på en så fin liten ras. skulle jag ha en chincuawa så skulle jag köra agilityträning med den och hantera den som en hund inte som en levande leksak i en väska och det verkar du inte göra vilket jag tycker verkar sunt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.