Leonas första klickerträningspass!

Leona (14 veckor gammal) testar klickerträning för första gången. Hon lär sig så snabbt! Klickerträningen är lite snabbspolad så att man inte ska bli allt för uttråkad. Sen lite lek på slutet! 🙂 Min lilla galning!

Jag klickar då för ögonkontakt. Hon har lite väl lätt för sitt.. Jag har egentligen inte tränat sitt ännu. Det är något hon själv snappat upp. Såå det känner jag att jag måste börja jobba bort ganska fort då jag vill att hon ska stå med ögonkontakt. Hon är väldigt lättlärd och tar sig an uppgifter väldigt bra 😀

Filmad 19/11-14

1 kommentar

  1. Jag hade inte hört talats om detta förr och måste nog läsa på lite, men jag tror jag förstår konceptet och jag gillar det. Bra tips! (Och himla söt hon är!!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.