Leona utforskaren

Min lilla sötnos (tjatigt jag vet).. Bilderna är från när hon var med på Jimmys jobb i veckan och utforskade butiken… Borde nästan ha filmat. Hon är verkligen tuff damen.. Mitt lilla lejon 😉 Små kartonger med metall som skramlar är väl ingenting. Kul att leka med 😉 Hon tar sig an nya platser och utmaningar på ett väldigt bra och positivt sätt. Idag har hon träffat på lite nya hundar igen. Marielles vorsteh tjejer! De försökte träna och Leona sprang kors och tvärs som en riktig störning! De där stora hundarna är inte så läskiga så länge de inte kommer mot henne så hon känner sig tryckt. Hon springer gärna bakom, tvärvänder och rusar om de vänder sig om 😉

jimmys jobb 15v jimmys jobb 15v2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.