Kursdax – Vad har vi gett oss in på??

IMG_2802

Okej jag vet inte riktigt vad vi gett oss in på jag och Leona! Tävlingslydnad 1….. Men vi har en väldigt duktig kurslärare så vi kommer nog att lära oss massor! Behöver nog en liten knuff på vägen framåt. Klickerkursen i vintras var en toppenstart! Nu är det dags att börja lära sig saker ”på riktigt” 🙂 Ambitionerna och målen är där, nu siktar vi mot toppen av dem!

Kanske låter lite väl högt med tanke på kursens namn… Tävlingslydnad 1! 😉 Detta med en hund som precis ”kan” sitt. Men jag tror detta blir toppenbra! Nu ska vi träna i massor. Lite mer strukturerat hoppas jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.