Rallyhelg!

Helgen har spenderats i Gällivare där vi tävlat rallylydnad. Inga superbra resultat denna gång, men några erfarenheter rikare! Alla 3 hundarna har startat. Leona i nybörjarklass då hon inte alls är redo att flytta upp ännu. Elton och Chino i mästarklass. Vi åkte dit fullt medvetna om att vi tränat alldeles för lite på sistone!

Elton och Leona var inte alls på G för att jobba på tävlingsplan, så där har vi mycket att jobba med. Leona charmade till sig domarens pris på söndagen 😉 Hon var som en superglad, sprallig dammsugare som for runt bredvid sin matte. Hittade harlortar överallt.. Elton var inte alls på hugget för att jobba. Så hans rundor bestod mycket av att försöka bryta det och ”få till det” innan vi klev av planen. Har även gått in på plan för att ”bara börja” och sedan belöna direkt han jobbade.

Chino var den som glänste i sin mattes ögon. 3 riktigt fina rundor i helgen. Han var så glad, sprallig och en riktig ögontjänare. Han gjorde allt vad hans matte bad om! Tyvärr var inte hans matte lika med på noterna så poängen speglar inte honom, utan snarare mina misstag… En av rundorna blev iallafall godkänd med 75p. Vi hade haft riktigt höga poäng om jag bara ”varit med”.

Nu ser vi fram emot en höst och vinter full av planering och träning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.