Ny familjemedlem – Reason

Vi välkomnar en ny liten familjemedlem upp till vinterlandet!
Pandillo De Besito Luxurious Lad ????❤ REASON, 9 veckor gammal!
Tusen tack Ellinor Klingborn Oldenvik för förtroendet att förvalta denna härliga lilla kille. ????????

e. Small Is Beautiful’s Ruggedo Of Oz (Rugge)
u. Pandillo De Besito She’s A Rainbow (Mickan)
Ett fint ”stamträd” av hundar jag gillar. Där finns både en del av favoriterna ”jag redan har” bakom mina andra hundar & en del favoriter jag alltid varit intresserad av/tyckt om. Det ska bli så roligt att se vad det blir av denna lilla kille.

Extra roligt att hinna träffa alla valparna i kullen vid hämtning. Fyra jättegoa, glada & nyfikna individer! Direkt jag satte mig hos valparna så kom Reason och satte sig hos mig. Därefter ville han följa efter mig vart jag än gick, han visste.. – han köpte nog mig! ????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.